Školní set FC Real Madrid

Code: RM1544

1,949 

Není skladem

Nakupte ještě za 2,000  a máte Dopravu zdarma

Popis produktu

Ideální výbava vyrobená z kvalitního a odolného materiálu v designu fotbalového klubu FC Real Madrid pro školáka navštěvujícího 1. stupeň Základní školy. 

Set obsahuje následující produkty:
Školní aktovku
Výborně zpracované prodyšné polstrování v bederní oblasti. Má pevné a voděodolné dno. Na aktovce naleznete spoustu bezpečnostních prvků v podobě reflexních pásek. V hlavní komoře jsou ři vnitřní přihrádky na učebnice a sešity, dále pak jedna menší pro uložení drobných předmětů a vnitřní přihrádka na zip pro bezpečné uložení např. peněženky či mobilního telefonu. Na focích jsou dvě prostorné přihrádky na zip, které pojmou láhev na pití či přezůvky. Další výhodou jsou tříbodové nastavitelné a velmi komfortní ramenní popruhy. Váha aktovky je pouhých 1,1 kg, rozměr 3330 x 410 x240 mm. Nový způsob zavírání systémem Magnetic lock.
Box  na svačinu
Krabička na svačinu v motivu FC Real Madrid s jedním otevřeným prostorem.
Vyrobeno z kvalitního zdravotně nezávadného materiálu. Rozměry: 17,5 cm x 12 cm x 6,5 cm
Školní penál
Rozkládací školní penál s jednou hlavní přihrádkou, která obsahuje více úrovní uvnitř pro uložení psacích potřeb a dalších školních pomůcek. Nachází se zde 25 gumiček na tužky, pastelky, fix a 3 gumičky určené pro ořezávátko, mazací gumu či pravítko. Po částečném rozložení jsou zde umístěny dvě průhledné přihrádky vhodné pro uložení rozvrhu. Pouzdro se uzavírá pomocí zipu s kovovým poutkem pro lepší manipulaci. Materiál: 100% polyester. Rozměr: 13x19x3,6 cm. Penál není vybaven psacími potřebami.

Parametry